×

Rijksstraatweg: activiteiten in de Kleine Kerk dit weekend

20220311_171618.jpg

Rijksstraatweg: activiteiten in de Kleine Kerk dit weekend


18 maart, 2022 | 15:47 | 133 keer gelezen

Dit weekend een aantal activiteiten in de Kleine Kerk aan de Rijksstraatweg. Naast de reguliere dienst op zondagochtend wordt op vrijdagavond een film vertoond: Captain Fantastic. Na de film is er gelegenheid om na te praten. Voor info: www.pknduivendrecht.nl

Op zondagmiddag als een paar kilometer verder op Ajax weer het onheil van zich af mag schudden en aantreedt voor de klassieker tegen Feijenoord, en Max Verstappen begint aan een nieuwe reeks richting een volgend Wereldkampioensschap, is aan de Rijksstraatweg (was sowieso met 30km zeker geen racebaan is) een zogenaamd zondagmiddagconcert. Voor info: www.stichtingkleinoot.nl. Inschatting is dat ook na afloop van deze activiteit er gelegenheid is om na te praten.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.