×

Ajax Life Skills & Clinics dag de Pionier (Duivendrecht)

De pionier 2.jpg

Ajax Life Skills & Clinics dag de Pionier (Duivendrecht)


7 juli, 2023 | 14:35 | 183 keer gelezen

De Ajax Foundation was donderdag 6 juli jl. op bezoek bij de school voor speciaal onderwijs De Pionier in Duivendrecht. In overleg met de gemeente Ouder-Amstel en buurtsportcoach Iris Nijkamp (Coherente) worden dit kalenderjaar alle basisscholen in Ouder-Amstel bezocht. Zo was de Ajax Foundation reeds met haar programma actief op de A. Bekemaschool (Duivendrecht) en Het Kofschip (Ouderkerk). De andere scholen volgen na de zomer. Het programma kent een aantal vaste onderdelen. In het aanbod aan de kinderen van De Pionier hebben alle klassen de lessen normen en waarden gehad, de Gezond & Fit les en een voetbalclinic. Bij de voetbalclinic viel het hoge niveau van de spelers op. Navraag op school leerde dat vooral op vrijdagmiddag actief gevoetbald wordt op De Pionier. De lessen en de voetbalclinic werden deze dag begeleid door de professionele trainers van de Foundation.

de Pionier.jpg

Foto boven: Wethouder Frequin (Sport, VVD) met het ‘Bord met Kernwaarden’ voor de deelnemers en directie (links van Frequin) van De Pionier. Rechts van Frequin in Ajax tenue: Amber Wuring (programmabegeleding van de Ajax Foundation).

Foto onder: de banner van de Ajax Foundation.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.