×

A'dam-Duivendrecht: DPG-gebouw naar hoogste punt

20230404_160430.jpg

A'dam-Duivendrecht: DPG-gebouw naar hoogste punt


23 april, 2023 | 19:37 | 139 keer gelezen

Op de rand van de Van der Madeweg, bouwt DPG Media (De Persgroep) al enige tijd aan een nieuw onderkomen voor de journalisten en ander kantoorpersoneel. Het nieuwe gebouw geeft een markante uitstraling aan de rand van Duivendrecht. 

Recent maakte DPG bekend dat de gestegen (loon)kosten heeft weten te compenseren met extra inkomsten uit diverse media, zo blijkt uit het jaarverslag van het Belgische moederconcern. Bekende titels van DPG zijn: Het Parool, AD, De Volkskrant. Titels die bijna dagelijks gedeponeerd worden in menig brievenbus in Duivendrecht. Het Parool en De Volkskrant zijn (samen met De Telegraaf) ook te lezen in de bibliotheek van Duivendrecht.

Ook Q-music, RTL-Belgium, VTM, NU.nl. Libelle, Margriet en Autoweek behoren tot DPG, wat DPG het grootste mediabedrijf van Nederland maakt. Dus feitelijk zit het grootste mediabedrijf in Duivendrecht. In een prachtig gebouw straks....

20230404_160558.jpg
Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.