×

Amsterdam Marathon door Duivendrecht (zondag 16 oktober)

20220424_143235.jpg

Amsterdam Marathon door Duivendrecht (zondag 16 oktober)


14 oktober, 2022 | 15:31 | 149 keer gelezen

De weg die ons mooie dorp splijt in een Noord- en Zuid zijde is komende zondag voor een groot deel afgezet. Zondag komen de lopers van de Amsterdam Marathon via de Van der Madeweg door Duivendrecht. De Van der Madeweg zal tussen 09:30 uur en 17:00 uur worden afgesloten. De Zuidzijde is benaderbaar via de busbaan, die geschikt zal worden gemaakt voor het verkeer, en via de H.J.E. Wenckebachweg en de Duivendrechtsekade is de Noordzijde bereikbaar. 

De eerste lopers van de Amsterdam/Duivendrecht Marathon worden rond 11:00 uur in het dorp verwacht, traditiegetrouw is dat bij het metrostation Van der Madeweg. Waar in de regel een grote groep burgers de lopers klappend en aansporend onthaald. Mocht u er niet bij kunnen zijn: de wedstrijd is live te volgen via AT5 en de NOS.

Voor nadere info: Amsterdam/Duivendrecht Marathon

Op de foto lopers van de Johan Cruyff Loop (2022), die weer gepland staat voor het voorjaar 2023. 


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.