×

Billboarding in Duivendrecht

20221129_151851.jpg

Billboarding in Duivendrecht


29 november, 2022 | 21:35 | 100 keer gelezen

Normaal verwacht je reclameborden langs de velden van een sportvereniging (CTO'70) of in een zaal waar gesport wordt (CTO'70). Maar in Duivendrecht is het al een tijdje in om reclame te maken op de openbare weg (zie foto onder). Zo was daar eerst aannemingsbedrijf De Bie, die via metalen kastjes reclame maakt of wellicht maakte langs de Rijksstraatweg, waar al geruime tijd automaterieel van De Bie staat. Het ziet er overigens naar uit, dat nu de metalen bakken worden vervangen door nette plantsoentjes. Een heuse vooruitgang.

En recent is er sprake van een nieuw initiatief, dit is om beschikbare ruimte, voor een jaar lang onder te verhuren aan een mede dorpsgenoot. Zodat er wat gedaan kan worden aan de woningnood in Duivendrecht. De actie heet 'Van Woningnood naar Huisgenoot' en het is van Onder de Pannen (gemeente Ouder-Amstel).

Mooi zou zijn om de verenigingen in Duivendrecht te steunen met een mooi bord langs het veld of in de zaal.

20221129_152917.jpg
Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.