×

Burgemeester Joyce Langenacker naar Zeist

IMG-20230706-WA0018.jpg

Burgemeester Joyce Langenacker naar Zeist


1 december, 2023 | 10:37 | 104 keer gelezen

Afgelopen zaterdag reed ze nog met de Sint op zijn rijtuig door Duivendrecht, maar dat zal het laatste publieke optreden zijn geweest van burgemeester Joyce Langenacker in het dorp Duivendrecht. Per eind december wordt Langenacker burgemeester van de gemeente (en stad) Zeist. Inzet was om medio december (haar eerste zesjarige termijn loopt tot 18 december) de ambtsperiode te verlengen met 6 jaar, maar door deze succesvolle sollicitatie in Zeist gaat dat niet door, en zit de gemeente Ouder-Amstel de komende maand met de vacature burgemeester.

Joyce was met regelmaat in Duivendrecht: Sinterklaas, de Dodenherdenking (om de twee jaar), huisbezoeken, bij jubilerende sportverenigingen, het eeuwfeest van De Kleine Kerk, bij ondernemers, in het Dorpshuis, het uitreiken van lintjes en waarderingsspelden, sportactiviteiten of zomaar. De redactie van DorpDuivendrecht dankt haar voor haar werk voor de gemeente en wenst haar veel succes in (Slot) Zeist (iets verder weg van Ajax maar dichter bij het KNVB-complex).


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.