×

Deze week geen Weekblad; wel DD Jaaroverzicht

IMG-20230428-WA0001.jpeg

Deze week geen Weekblad; wel DD Jaaroverzicht


27 december, 2023 | 13:34 | 87 keer gelezen

Vanwege de kerstvakantie (en de overvolle papierbakken) geen papieren versie van het Weekblad voor Ouder-Amstel (Amstelgids) deze week. Wel alle goeds van de hoofdredactie, de verslaggevers en de bezorgers van het Weekblad. Zoals de traditie het wil (2020, 2021 en 2022) een Jaaroverzicht van DorpDuivendrecht (DD). Deze verschijnt digitaal maar zal voor de liefhebbers ook vanaf zaterdag 30 december (in de loop van de dag) verkrijgbaar zijn bij de PLUS en bij de OBA (bibliotheek in het Dorpshuis).

logo dorpduivendrecht HIGHRES.jpg

Het Jaaroverzicht van DorpDuivendrecht.nl wordt rondom zaterdag 30 december verwacht. Momenteel is de voltallige redactie druk met het selecteren van de artikelen (en inplakken plaatjes in boek Historisch Duivendrecht (zeker onderdeel van het DD Jaaroverzicht 2023).


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.