×

Digitaal Weekblad (02/08): geen krant wel oproep vrijwilligers

20230531_185609.jpg

Digitaal Weekblad (02/08): geen krant wel oproep vrijwilligers


2 augustus, 2023 | 13:00 | 65 keer gelezen

Komende weken de gebruikelijke zomerstop voor wat betreft de bezorging van het Weekblad, men is twee weken op vakantie. Wel blijft het nieuws tot ons komen via het digitale Weekblad, deze week het bericht of beter oproep aan vrijwilligers om te ondersteunen bij de verhuizing van de Oekrainers naar Entrada 700.

Bron: oproep vrijwilligers

Van 9 tot en met 12 augustus verhuizen de bewoners van het Rabobankgebouw in Ouderkerk (Korendragerstraat) naar hun nieuwe opvangplek, Entrada 700 in Amsterdam-Duivendrecht. Hierbij kunnen ze wat extra handen gebruiken.

 
Gemeente Ouder-Amstel en welzijnsorganisatie Coherente zoeken daarom vrijwilligers om te helpen bij de verhuizing. Denk bijvoorbeeld aan het verplaatsen van bedden en kasten van de kamers naar de verhuiswagen op de Korendragerstraat en vervolgens van de verhuiswagen naar de kamers op de Entrada.

Er wordt in de ochtend gestart (exacte tijd volgt nog) bij de Korendragerstraat. Wie een hele dag of slechts een paar uurtjes kan helpen, elke bijdrage wordt enorm gewaardeerd, aldus de gemeente. Voor degene die komen helpen, wordt een lunch verzorgd.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.