×

Duivendrecht komt in kerstsfeer

20231208_213950.jpg

Duivendrecht komt in kerstsfeer


9 december, 2023 | 14:44 | 90 keer gelezen

Geen eigen kerstmarkt, sterker de kerststukjes zijn verhuisd naar Ouderkerk waar ook de kerstmarkt is, geen eigen kerstconcert, The Monday Singers treden op in buurgemeente Diemen (wel weer onderdeel van DUO+) maar wel een eigen kerstboom op het Dorpsplein. De gemeente heeft dit jaar wat meer moeite voor een boom gedaan (of wellicht was het budget wat hoger, nu we begrotingstechnisch op een aardig restbedrag volgend jaar afstevenen. Verder bij de winkeliers op het Dorpsplein de nodige versiering en verlichting (wat er van de winkeliers over is). Gelukkig doen de inwoners van Duivendrecht goed mee met versiering en kerstbomen. Nog twee weken te gaan maar het is duidelijk dat Duivendrecht in de kerstsferen komt. Gezellig.

Ook de restaurants in Duivendrecht hebben een speciale kerstmenukaart, bij belangstelling kan er reeds gereserveerd worden.

20231208_141027.jpg

De kerstboom op het Dorpsplein by Night and Day.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.