×

Duivendrecht op Kerstavond even in het duister

20231208_213950.jpg

Duivendrecht op Kerstavond even in het duister


25 december, 2023 | 00:19 | 162 keer gelezen

Op Kerstavond heeft een deel van Duivendrecht tijdelijk in het donker gezeten. Wellicht is er massaal naar All You Need is Love en André Rieu (Maastricht) gekeken, vrij kort er na (rond 23.18 uur) bezweek het netwerk en viel de stroom compleet uit. In diverse woningen was het schijnsel van een zaklantaarn zichtbaar en werden kaarsjes ontstoken. De meldingenpagina van Liander was snel in de lucht met het bericht: "Monteur is onderweg, verwachte eindtijd is 01.30 uur". Nou dat is sneller gegaan even na middernacht (00:02 uur) was er weer massaal licht in de Zonnehofflats en in de Kruidenbuurt.

Een opgave van het gebied: Astronautenweg, Basilicumhof, Begoniastraat, Joop Geesinkweg, Jupiter, Kruidenommgegang, Kruidenpoort, Kruizemunthof, Mercurius, Meteoor, Neptunus, Parnassiaveld, Roosmarijnhof en Waddenland. In totaal 14 straten. Uiteraard met dank aan de monteur(s) van Liander die op Kerstavond klaar stonden voor de bewoners van Duivendrecht. Als oorzaak is gegeven: "Vanzelf ontstaan". In totaal zijn een kleine 2.000 inwoners geraakt, waarvan velen er waarschijnlijk niets van gemerkt hebben (Zzzzz of zaten in de kerk aldus een nagekomen bericht bij DorpDuivendrecht.nl, aldaar voldoende licht op Kerstavond).

Uiteraard alle volgers van DorpDuivendrecht.nl een goed vervolg van de kerstdagen toegewenst.

IMG-20231215-WA0041.jpeg

André Rieu met orkest tijdens zijn kerstconcert (Maastricht) nog op beeld.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.