×

Duivendrecht sportief hart als Padel City

20220321_114302.jpg

Duivendrecht sportief hart als Padel City


16 april, 2022 | 10:18 | 138 keer gelezen

Recent zijn er twee grote sportcentra geopend in Amsterdam-Duivendrecht (binnen de gemeentegrens van Ouder-Amstel). Aan de Duivendrechtse vaart is vorig jaar een groot binnen- en buitencomplex geopend (zie foto onder), vlakbij de Makro is recent een twee centrum geopend (zie foto boven). Padel speel je op een binnen- of buitenbaan. Padel is een mix van tennis en squash en daarmee vrij makkelijk te leren en te doen en momenteel een mega populaire sport. Met de opening van de XNRGY Club heeft Duivendrecht nu twee grote sportaccommodaties waar de sport beoefend kan worden. Bij deze net geopend baan kan alleen binnen worden gespeeld, is er wel veel ruimte (hoogte van de hal is 12 meter).

Voor alle sportieve mogelijkheden in Duivendrecht: zie www.sportiefouder-amstel.nl of rubriek verenigingen op deze site: Overzicht sportaanbod Duivendrecht

20220214_165806.jpg

De Padel sportaccommodatie (binnen en buiten) bij de Duivendrechtsevaart.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.