×

Exploitatieovereenkomst getekend voor bar Dorpshuis Duivendrecht

Dorpshuis bar.jpg

Exploitatieovereenkomst getekend voor bar Dorpshuis Duivendrecht


22 december, 2023 | 23:43 | 72 keer gelezen

Afgelopen woensdag (20 december) is een nieuwe exploitatieovereenkomst getekend tussen de gemeente en de stichting Dorpshuis Duivendrecht. De stichting Dorpshuis Duivendrecht bestaat uit drie betrokken bewoners. Samen met de stichting Coherente, de volleybalvereniging CTO’70 en de Badmintonvereniging Duivendrecht CTO’70. De sportverenigingen zullen tijdens hun uren de bar bemannen, Coherente zal tijdens haar activiteiten en uren de bar bemensen. Coherente zal de diensten ook gebruiken voor het inzetten van bewoners die in een re-integratieproject actief zijn.

Namens de gemeente was wethouder Frequin (VVD, Sport) aanwezig om te ondertekenen. “Het is een mooie en unieke constructie, waar veel verschillende partijen er samen voor zorgen dat er iets genuttigd kan worden door de bezoekers van het Dorpshuis”. De bewoners van Duivendrecht zijn uitgenodigd om een bakje koffie of kopje thee te drinken.

20230706_124801.jpg

Foto boven: Bestuursleden Stichting Dorpshuis Duivendrecht, v.l.n.r. Gert-Jan Baerents, Paul Capiau, Victor Frequin (wethouder) en Luuk de Vré. Foto: Gemeente Ouder-Amstel.

Foto onder: Bar Dorpshuis Duivendrecht. Foto: DorpDuivendrecht.nl


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.