×

Exposities in Duivendrecht (Dorpshuis en Kloosterstraat 25)

20221029_125514.jpg

Exposities in Duivendrecht (Dorpshuis en Kloosterstraat 25)


30 oktober, 2022 | 10:01 | 160 keer gelezen

De komende perioden zijn in Duivendrecht een tweetal exposities te bewonderen, welke zijn samengesteld door het Cultuurplatform van onze gemeente. In het Dorpshuis kunnen bewoners terecht voor een aantal bijzondere schilderijen. Deze expositie is te bewonderen gedurende de openingstijden van het Dorpshuis (in de regel dat de OBA en/of Coherente geopend is). De tweede expositie is te aanschouwen in de Kloosterstraat (nr. 25). Aldaar een indrukwekkende opstelling van digitale communicatie apparatuur. Een enorme opstelling van apparaten welke een functie heeft of heeft gehad met zenden en ontvangen. Daarnaast zijn een aantal beeldhouwwerken gepositioneerd en een aantal schilderijen van lokale kunstenaars. De organisatrice van de expositie deed al een duidelijke toelichting op zaterdagochtend bij de lokale muziekzender JammFM, maar doet het ter plekke (op zaterdag nog even dunnetjes over). Daarnaast heeft ze een video ontwikkeld met een diepgaand verhaal, zeker de moeite waard.

20221029_125928.jpg

Foto: de opstelling van de expositie digitale media dit samen met beeldhouwwerken en schilderijen (Kloosterstraat 25, geopend op zaterdag).


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.