×

Fietswinkel/Bike Shop op Dorpsplein Duivendrecht

20230411_104716.jpg

Fietswinkel/Bike Shop op Dorpsplein Duivendrecht


11 april, 2023 | 13:14 | 490 keer gelezen

In het pand aan het Dorpsplein waar in het verleden kaas, nootjes e.d. werden verkocht (Henk Mostert) en later shoarma en weer wat later roti en vergelijkbare gerechten, komt binnenkort een fietsenwinkel annex Bike Shop, waar o.a. Knaap Bikes gaan worden verkocht. Het is nog even onbekend of er ook fietsreparatie gaat plaats vinden. Eerder was er een fietsenwinkel aan de overkant (oude slagerij en nu Casa Lisa). En een tijdje was een mobiele truck voor fietsreparatie van fietsenhandel Jeroen uit Ouderkerk a/d Amstel. Voordeel voor de e-bikes is een net aangelegd fiets- en e-bikepad bij het metrostation Van der Madeweg.

Recent werd een redactielid van DorpDuivendrecht.nl er op gewezen, door een agent in functie, dat het Dorpsplein geen fietsgebied is, dus dat betekent proefdraaien met een rondje om het Dorpsplein.

20230402_172016.jpg
Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.