×

Geen Weekblad: Duivendrecht in vakantiemodus

20220810_133725.jpg

Geen Weekblad: Duivendrecht in vakantiemodus


10 augustus, 2022 | 14:30 | 122 keer gelezen

Deze, en vorige week geen Weekblad voor Ouder-Amstel, dus ook geen nieuwsberichten uit Duivendrecht. Duivendrecht is op vakantie. De basisscholen zijn al een tijdje dicht, Het ROTI-huis is ook al een tijdje dicht, en dit geldt nu ook voor de meeste buren op het Dorpsplein. De postpakketten moeten deze week zelfs opgehaald worden in Landsmeer. Waarom dit niet in Oost, Zuidoost, Diemen of Ouderkerk kan is even onbekend. Ook de visboer is er deze week niet, mogelijk met de boot op pad. Deze en de komende twee weken ook geen buurtsport, alternatief is nog meedoen aan de sport- en cultuur activiteiten van 'Midzomer Mokum' in Zuidoost. 

Voor de goede orde: De OBA, het Dorpshuis, de Plus, kappers en de meeste horecazaken zijn gewoon geopend.

In september starten zeker weer activiteiten op, zoals het aanbod van Coherente en ook het grote Pleinfeest op zaterdag 17 september op het Dorpsplein. Activiteiten voor jong en oud dit afgesloten met een muziekfestival en m.m.v. vrijwilligers en partners.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.