×

Griepprik in Duivendrecht (13 november 2021)

20201229_104738.jpg

Griepprik in Duivendrecht (13 november 2021)


29 oktober, 2021 | 00:16 | 112 keer gelezen

Menige bewoner van Duivendrecht heeft deze week een uitnodiging in de bus gehad voor het halen van de jaarlijkse griepprik. De griepprik zorgt ervoor dat het lichaam afweerstoffen maakt tegen griepvirussen. De vorige editie van de griepprik werd breed uitgepakt door in het Dorpshuis in een weekend vrij massaal en geordend de prik toe te dienen. Daarna zijn er een aantal weekenden geweest waarvoor de huisartsenpraktijk is gebruikt voor het redelijk massaal toedienen van de corona-prik. Kennelijk was dit proces succesvol, dat deze vorm herhaald wordt maar nu met de griepprik. Voor toelichting zie: www.thuisarts.nl/griep of www.rivm.nl/griepprik.

Of uiteraard informatie via de huisarts. Zeker ook voor het schema van opkomst (zie de brief, de brief moet meegenomen worden naar de huisarts). Als escape datum is dinsdag 23 november (voor de juiste tijden zie de brief).


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.