×

Hulpdiensten actief in en rondom Duivendrecht

20210718_122159.jpg

Hulpdiensten actief in en rondom Duivendrecht


7 oktober, 2022 | 23:48 | 91 keer gelezen

De diverse hulpdiensten waren vrijdagavond actief in en rondom Duivendrecht. Sinds ruim een jaar is de ambulancepost gestationeerd aan de rand van Duivendrecht en zo was reeds vastgesteld de toename van het ambulance verkeer (o.a. over de Van der Madeweg). Vanavond de nodige ambulances over deze weg die Duivendrecht deelt, wat opvalt is dat de sirenes gedempt zijn, dat was een van de verzoeken van de burgers aan de mensen van de ambulancedienst. Politie en ambulance waren vanavond aanwezig bij de kruising of afslag met de Makro. Aldaar een aanrijding tussen een scooter en een auto. Een zeer onoverzichtelijke kruising waar met regelmaat een verkeersongeluk plaats vindt. Daar zou toch eens bij iemand een bel moeten rinkelen, elk verkeersongeval is er eentje teveel en de hulpdiensten zijn er weer druk mee. De Holtenbergweg leek vanavond wel de opname locatie voor een achtervolging. Een busje van een bekende bezorgdienst werd gevolgd door de lokale Prinsemarij, waarbij links en rechts door het busje werd ingehaald en het rode stoplicht niet als zodanig werd opgevolgd.

Uiteraard hopen we op een rustige nacht. Maar voor de burgers goed om te weten dat de hulpdiensten ter beschikking staan.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.