×

Impressie Verkiezingsdebat JammFM (Ouder-Amstel)

20220312_140605.jpg

Impressie Verkiezingsdebat JammFM (Ouder-Amstel)


13 maart, 2022 | 01:02 | 170 keer gelezen

De vaste luisteraars van JammFM kennen de setting op zaterdagochtend: Pieter en Barbara die het nieuws uit de regio behandelen, dit omlijst met Smooth en Funky plaatjes. De laatste vier weken waren de lijsttrekkers van de diverse politieke partijen in de uitzending om de punten uit hun verkiezingsprogramma’s toe te lichten, punten voor weer vier jaar politiek beleid in de gemeente Ouder-Amstel. Meest opvallende in de programma’s is de grote overeenkomst in plannen. Alle reden dus om meer duiding van de lijsttrekkers te krijgen in een politiek debat, het radio verkiezingsdebat van het radiostation JammFM (104.9).

In een overvol raadshuis te Ouderkerk de zes lijsttrekkers van de partijen die meedoen aan de verkiezingen in de gemeente Ouder-Amstel: VVD, Ouder-Amstel Anders, D’66, GroenLinks, Natuurlijk Belang en PvdA. Naast vragen vanuit de burgerij, ruimte voor een pitch van de lijsttrekkers en tot slot een aantal stellingen. Barbara (JammFM) voor de vragen, Pieter voor de duiding en Nico was aanwezig voor een kwinkslag op de reacties. Niet alleen live op de radio te volgen, maar ook JammTV was aanwezig, zodat Ouderkerk, Duivendrecht en buurtschap de Waver via diverse media het verkiezingsdebat konden volgen.

Zie voor de impressie, bijgaande link: Impressie Radiodebat

Noot: betreft een impressie van het radio verkiezingsdebat, zie voor de exacte punten van de partijen de diverse verkiezingsprogramma’s. Impressie is opgetekend door de redactie van DorpDuivendrecht.nl, een onafhankelijk digitaal trefpunt voor het dorp Duivendrecht.

20220312_133424.jpg

Foto: de lijsttrekkers die deelnamen aan het verkiezingsdebat.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.