×

Inloopbijeenkomst vluchtelingenopvang Wenckebachweg

Wenckebachweg.jpg

Inloopbijeenkomst vluchtelingenopvang Wenckebachweg


25 november, 2022 | 21:27 | 136 keer gelezen

Bron: www.ouder-amstel.nl

Vanaf januari realiseert de gemeente aan de H.J.E. Wenckebachweg 144-148 te Duivendrecht een vluchtelingenopvang voor 100 Oekraïense vluchtelingen en 150 asielzoekers. Graag nodigen wij u uit voor een inloopbijeenkomst op 1 december 2022. De bijeenkomst begint om 18.30 uur en vindt plaats aan de H.J.E. Wenckebachweg 144-148.

Tijdens de bijeenkomst is er gelegenheid om vragen te stellen. Geïnteresseerden kunnen op meerdere momenten een rondleiding door het gebouw krijgen. 
Lees meer over Crisisnoodopvang aan Wenkebachweg in Duivendrecht.


Afbeelding: gebouw Wenckebachweg met informatie over inloopbijeenkomst vluchtelingenopvang 1 december 2022

Tijd en locatie 
Wanneer: donderdag 1 december 2022 van 18.30 tot 20.00 uur 
Locatie: gebouw H.J.E. Wenckebachweg 148, begane grond, rechts in de (voormalige) kantine  
Bij de locatie is voldoende parkeergelegenheid. 

Aanmelden  
We kijken ernaar uit om u op deze informatieavond te ontvangen. Aanmelden via vluchtelingen@ouder-amstel.nl is gewenst, maar niet verplicht.  

Informatie 
De informatieavond is al snel en niet iedereen zal deze bij kunnen wonen. Is dat geval kunnen mensen hun vragen of suggesties mailen naar vluchtelingen@ouder-amstel.nl


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.