×

Jaaroverzicht Duivendrecht 2021

logo dorpduivendrecht HIGHRES.jpg

Jaaroverzicht Duivendrecht 2021


31 december, 2021 | 00:29 | 160 keer gelezen

Als redactie van DorpDuivendrecht.nl sluiten we het jaar af met het Jaaroverzicht Duivendrecht 2021. Weet u het nog: de Waarderingsspelden, 'De Week van Co', de vergunningen, de verkoop van woningen in Duivendrecht, het stemmen, de opschoondag, de prijzen in de Postcodeloterij, de vaccinaties, 'Blijf lid van je Club', de gedichtjes op straat, peuter volleybal, Sinterklaas, Ferry Maat, de vlinders, het vlaggen, de fotowand met sporters, Diftar, het gele speeltoestel, De Nieuwe Kern en vele vele andere zaken komen aan de orde in het jaarlijkse Jaaroverzicht DorpDuivendrecht 2021

Velen hebben het bulletin in de bus gehad, en zolang de voorraad strekt is een gedrukt exemplaar verkrijgbaar bij de Plus of in de OBA bibliotheek.

Veel leesplezier toegewenst.

En voor degenen die nog even terug willen blikken naar 2020, dat kan ook: Jaaroverzicht DorpDuivendrecht 2020


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.