×

Jaaroverzicht DorpDuivendrecht 2022

logo dorpduivendrecht HIGHRES.jpg

Jaaroverzicht DorpDuivendrecht 2022


31 december, 2022 | 00:04 | 154 keer gelezen

Als redactie van DorpDuivendrecht.nl sluiten we het jaar af met het Jaaroverzicht DorpDuivendrecht 2022.

Weet u het nog: het opstarten van de activiteiten na corona, Diftar afvalpasje, ontwikkelingen rondom Entrada, het XXL-Pleinfeest, de verkoop van woningen in Duivendrecht, winst voor de lokale partijen bij de gemeentelijke verkiezingen, de prijzen in de Postcodeloterij, de gedichtjes op straat, Sinterklaas en heel veel Pieten, het vlaggen voor geslaagden, de billboards tegen huishoudelijk geweld, het dubbel aanleggen van het glasvezel (eerst KPN en later T-mobile), een weggeefkast in het Dorpshuis en vele vele andere zaken komen aan de orde in het jaarlijkse overzicht: Jaaroverzicht DorpDuivendrecht 2022

Velen hebben het bulletin in de bus gehad, en zolang de voorraad strekt is een gedrukt exemplaar verkrijgbaar bij de Plus of in de OBA Duivendrecht (bibliotheek). Veel leesplezier toegewenst.

En voor degenen die nog even terug willen blikken naar 2021, dat kan ook:Jaaroverzicht DorpDuivendrecht 2021

Of nog een terugblik naar 2020: Jaaroverzicht DorpDuivendrecht 2020

 

IMG-20221214-WA0004.jpg

En voor de liefhebbers: er zijn nog een paar T-shirts (OP=OP).


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.