×

Mercurius (Zonnehof): opruimdag en verduurzamen (Duivendrecht Doet!)

20220423_105549.jpg

Mercurius (Zonnehof): opruimdag en verduurzamen (Duivendrecht Doet!)


23 april, 2022 | 11:21 | 143 keer gelezen

Niet alleen in de komende jaren gaat er volop gebouwd en verbouwd worden in en rond Duivendrecht, ook in deze periode is er volop activiteit in het dorp. Zo wordt aan het wegen gewerkt (uiteraard de Rijksstraatweg), staan er containers bij de Begoniastraat, komen er nieuwe kozijnen op het Michaelplein en wordt er door woningbouwcorporatie Eigen Haard gewerkt aan de isolatie en verduurzaming van de flats in het Zonnehof gebied. Als eerste aan de beurt is de flat Mercurius. De boxen beneden worden geisoleerd. Om dit mogelijk te maken moeten alle spullen 60 cm van de kant. Zo kan het isolatiemateriaal worden aangebracht. Voor de bewoners zijn er rode containers geplaatst om hun spulletjes tijdelijk te stallen. Speciaal vandaag zijn alle bewoners in touw, en is er de mogelijkheid om spullen uit de boxen te verwijderen. Daar staan maar liefst vier grote containers voor. En prima, voor de bewoners staat er een koffiewagen. Het is een groots sociaal gebeuren, hoe krijg je de bewoners bij elkaar, het oogt een soort NL Doet dag, of beter: Duivendrecht Doet!

20220423_105604.jpg

Eén van de vier containers. Opgeruimd staat netjes is de gedachte bij de bewoners van Mercurius, dat is zeker een expresso waard.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.