×

Molenkade: dochter Poetin (Maria) en partner hebben bouwgrond in Duivendrecht

20220304_173013.jpg

Molenkade: dochter Poetin (Maria) en partner hebben bouwgrond in Duivendrecht


4 maart, 2022 | 20:16 | 247 keer gelezen

In de diverse media aandacht voor het feit dat de partner van de dochter van Poetin, bouwgrond heeft aan de Molenkade (sinds 2019) en daar plannen voor heeft gepresenteerd. Maria Poetin, voorheen wonend in de regio Den Haag, schijnt zelfs door de buren gesignaleerd te zijn aan de Molenkade. Nu de strijd in Oekraïne dramatische vormen aanneemt, komt het geluid uit Duivendrecht dat de omgeving hier niet op zit te wachten. Aan de Molenkade zien we de blauw/gele vlag voor de ramen, als duidelijk statement. Navraag bij de gemeente leert, dat er weinig bekend is van de actuele plannen.

Bronnen:

Opmerkelijk feit is nog dat de betreffende postcode van de Molenkade een plant naar keuze heeft gewonnen in de Postcodeloterij (trekking februari 2022). Onbekend is of de eigenaren van perceel Molenkade 27 mee doen aan de PCL. Voorlopig zijn in de strijd alleen maar verliezers....

20220306_144106.jpg

Geen Weekblad, maar ook geen Pravda voor de eigenaren van dit perceel.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.