×

Nieuwe brug tussen Zonnehof en Weespertrekvaart

IMG-20231001-WA0007.jpg

Nieuwe brug tussen Zonnehof en Weespertrekvaart


5 oktober, 2023 | 23:47 | 107 keer gelezen

Duivendrecht kan de afstand tussen het dorp (Zonnehof gebied) en het gebied rondom de Weespertrekvaart weer overbruggen. Recent is een nieuwe (oogt duurzaam) brug aangelegd. Richting het noord-oosten zijn de bedrijven en kantoren in de Weespertrekvaart goed bereikbaar, waaronder de nieuw school Spinoza 20first en het Bijlmerkwartier.

Stap voor stap wordt de infrastructuur over het water in Duivendrecht verbeterd. Zo was daar een aantal jaren geleden een nieuwe brug over de Singel, die nog muzikaal werd ingewijd door toenmalig wethouder Rineke Korrel, onbekend is of ze deze talenten verder heeft ontwikkeld. De nieuwe brug heeft nog geen naam, wie weet komt één van de huidige wethouders op een bijzondere wijze de opening doen. Voorlopig kunnen de burgers van Duivendrecht weer heen en weer.

IMG-20231001-WA0005.jpg

Een idillische blik vanuit Duivendrecht.

Foto's: Nataralda Witmond.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.