×

10 jaar geleden: City Of Fun (Duivendrecht)

IMG-20210316-WA0009.jpg

10 jaar geleden: City Of Fun (Duivendrecht)


19 maart, 2021 | 14:14 | 228 keer gelezen

Alweer tien jaar geleden stond op het parkeerterrein van Borchland een mega-kermis, de grootste ooit in Duivendrecht georganiseerd. Diverse onderdelen van attracties werden per trein aangevoerd, wat op zich al een spektakel was. Het waren vooral kermis-attracties, zoals de enorme achtbaan, van de Duitse ondernemer Bruch (momenteel actief in zijn Heimat om daar de kermissen weer operationeel te krijgen). Goede nieuws is dat er voor dit jaar nogmaals een soort kermis geprogrammeerd staat, een soort familie attractiepark (uiteraard even de maatregelen afwachten). Naar verwachting de laatste attractie op het terrein, gezien de ontwikkelingen met de Smart Mobility Hub.

Bericht van 10 jaar geleden: 

City of Fun is een van de grootste en spectaculairste mobiele attractieparken van Europa en staat van 27 mei tot en met 19 juni in Amsterdam, naast de Amsterdam ArenA. Al het moois van een echte kermis is op City of Fun samengebracht in een gemoedelijke sfeer. Alles is samengevat in een heus mobiel pretpark met unieke attracties: de grootste mobiele waterbaan ter wereld, de grootste demontabele overdekte achtbaan ter wereld, de grootste ronde schommel van Europa, het grootste overdekte spookhuis van Europa, een Eventtoren van ruim 35 meter hoog, veel kindervermaak en met nog 16 andere topattracties zal City of Fun garant staan voor fun en spektakel voor jong en oud.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.