×

Afhalen en/of bezorgen in Duivendrecht (10)

20201106_144247.jpg

Afhalen en/of bezorgen in Duivendrecht (10)


6 november, 2020 | 14:39 | 199 keer gelezen

De ondernemers in en uit Duivendrecht worden steeds inventiever. Wie herinnert zich niet het magische chinees-restaurant destijds van het Dorpsplein. De rode bankjes bij het afhalen en het stromende water uit het schilderij aan de muur. En natuurlijk sambal bij. Een aantal Duivendrechters is voor de chineese maaltijd op pad naar Diemen of Lucky Garden in Zuidoost. Maar er is een oplossing, in ieder geval gedurende de pandemie. Geen onderdeel van de Fitkaart Duivendrecht, wel een nieuwe smakelijke Menukaart.

De Eeterij (v/h Jan en Jan) van het Dorpsplein is op spoedcursus chinees bakken geweest. Een week lang oefenen, een beetje extra van dit, en wat minder van dat. Totdat het proefpanel de ideale smaak te pakken had, en Jan en Jan nu in de verkoop gaan met chineese afhaalmaaltijden. Niet wachten met een nummertje op een rode bank, wel sambal bij.

Zie: Chinees bestellen: Jan en Jan bellen


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.