×

Afhalen en/of bezorgen in Duivendrecht (6)

20200503_155717 (1).jpg

Afhalen en/of bezorgen in Duivendrecht (6)


23 mei, 2020 | 00:33 | 151 keer gelezen

Tot 1 juni blijft het afhalen en bezorgen, ook in Duivendrecht. Aan het Dorpsplein is het Roti Huis gesitueerd, deze zit op de hoek tegenover de OBA in het voormalige pand van Henk Mosterd. Altijd een prima adres voor jonge en oude kaas en noten in dezelfde categorie. Daarna heeft er nog een speciaalzaak met shoarma ingezeten. Het was bijna de positie van een Action, maar die vroeg om meer parkeerplaatsen, die in voldoende mate aanwezig zijn, maar toch kwam de Action niet, maar wel het Roti Huis.

Specialiteit van het Roti Huis Patiala Duivendrecht, en momenteel in de aanbieding, zie: Roti Huis Duivendrechtroti lam, roto rund en roti kip. Het Roti Huis kent een breed aanbod met: roti-bami-pizza-doner-shoarma-kapsalon-tandoori en er zijn vegetarische gerechten. Er wordt gratis bezorgd vanaf een bestelling van € 10.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.