×

Afhalen en/of bezorgen in Duivendrecht (9)

20201030_121618.jpg

Afhalen en/of bezorgen in Duivendrecht (9)


30 oktober, 2020 | 14:57 | 151 keer gelezen

In de 8 eerdere edities hebben we u reeds geinformeerd over het afhalen en/of bezorgen in Duivendrecht. In dit negende blog over dit thema de drukte vanmiddag op het Dorpsplein bij het afhalen. Terwijl nog niet eens alle horeca zaken open waren voor afhalen (en de Plus ook nog geopend is tijdens de verbouwing).

Drukte voor de Sandwich Express, aan het tafeltje bestellen en dan wordt het achter de tafel weer bezorgd. Bij het Eetcafe (voorheen Jan en Jan) beide twee handen vol met mensen en bestellers voor de deur. Binnen bestellen en dan wordt het buiten bezorgd. Het Eetcafe heeft ook afhaalmaaltijden zoals hutspot stampot en macaroni. En tenslotte, welgeteld 18 personen voor de Viskraam. Netjes op 1,5 meter (dat maakt een rij van 27 meter, van de Viskraam tot aan de rij bij het Eetcafe). Ongetwijfeld heeft deze (de visboer uit Bunschoten- Spakenburg) een van zijn betere dagen. 

Oproep aan allen om onze middenstand en horeca te steunen.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.