×

Amstelbad gaat op 20 juni open

Amstelbad.jpg

Amstelbad gaat op 20 juni open


15 juni, 2020 | 00:06 | 182 keer gelezen

Veel bewoners uit Duivendrecht maken elke zomer met plezier gebruik van het Amstelbad, gelegen aan de rand van Ouderkerk aan de Amstel, en goed per fiets bereikbaar vanuit Duivendrecht. Sinds de sluiting van het buitenbad van het Bijlmerbad het buitenzwembad wat het snelst bereikbaar is met de fiets. En natuurlijk het gemeentelijk zwembad.

Op zaterdag 20 juni gaat het zwembad weer open met het traditionele kwartjes duiken voor de leerlingen van de basisscholen uit Ouderkerk en Duivendrecht. Bij het bezoek aan het zwembad geldt het coronaprotocol. Advies is om dat vooraf goed door te nemen. Tevens is een reservering nodig met opgave van een tijdsblok. Het aanschaffen van abonnementen (in de voorverkoop) is weer mogelijk. Zie voor alle informatie: Amstelbad


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.