×

Beste wensen en nieuwe opzet DorpDuivendrecht.nl

IMG-20240101-WA0013.jpg

Beste wensen en nieuwe opzet DorpDuivendrecht.nl


1 januari, 2024 | 20:20 | 93 keer gelezen

Namens de gehele redactie van DorpDuivendrecht.nl de beste wensen voor 2024 voor de lezers en volgers van dit blog DorpDuivendrecht.nl.

Voor een aantal zal het bezoek aan deze ietwat veranderde website even wennen zijn, want er is per heden een nieuwe look en feel geintroduceerd. Vooralsnog tijdelijk, maar idee is om meer een portal te zijn voor de organisaties en omgeving van Duivendrecht. Zo zijn de organisaties welke actief zijn in Duivendrecht direct in beeld, en zijn een  aantal projecten weergegeven welke betrekking hebben op het dorp Duivendrecht. Ook een plek voor de Werkgroep Openbare Ruimte  Duivendrecht), welke nu ook te vinden is (en nog steeds) op de website van Coherente.

De redactie zelf was even buiten het dorp vanmiddag, in en met goed gezelschap, bij een nieuwjaarsduik langs de kust, met als inzet een frisse en gezonde start voor 2024.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.