×

CTO’70: “Staf is rond: René van Vark hoofdtrainer”

IMG-20240106-WA0021.jpg

CTO’70: “Staf is rond: René van Vark hoofdtrainer”


6 januari, 2024 | 18:39 | 111 keer gelezen

Tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van voetbalvereniging CTO’’70 kon voorzitter Paul Cramer de aanwezigen melden dat de staf voor het nieuwe seizoen 2024-2025 rond is.  Hoofdtrainer René van Vark heeft zijn contract met CTO’70 met een jaar verlengd. Dat geldt ook voor de andere leden van de staf: trainer 2e elftal: Arnoud de Jong; verzorger John de Jong en Tim Hagens keeperstrainer. Voorzitter Cramer is zeer tevreden met de verlenging van de stafleden. “De weg die is ingeslagen is een weg die past binnen onze visie, vooral het doorstromen van jeugdleden is een belangrijk element daar in”.

Uiteraard werd tijdens de receptie getoast op een sportief en gelukkig 2024. Voor de talrijke aanwezigen was er een glas bubbels (met en zonder alcohol). Nieuw dit jaar binnen de club de sectie Walking Football van (de aanwezige) trainer Gilbert Williams, waarmee CTO’70 verder vorm geeft aan haar maatschappelijke betrokkenheid. Tevens aanwezig voor een toast vertegenwoordigers van collega Duivendrechtse sportverenigingen Badminton CTO’70 en volleybalvereniging CTO’70.

Zoals het hoort tijdens een receptie een Happy Hour en smakelijke hapjes waaronder Surinaamse pastei. Vooraf aan de receptie was er een onderling toernooi. De winnaars daarvan kregen de enige echte oranje CTO’70 sjaal, handig voor gebruik tijdens de EK komende zomer. De receptie werd vervolgd met een paar onvervalste meezingers, waarmee het nieuwe jaar goed is ingeluid.

IMG-20240106-WA0031.jpg

Het winnende team gehuldigd tijdens de nieuwjaarsreceptie.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.