×

De Amstel Lentetour Fietstocht (Coherente): doe mee!

20210403_084656.jpg

De Amstel Lentetour Fietstocht (Coherente): doe mee!


16 april, 2021 | 10:02 | 110 keer gelezen

Terwijl de fietsbewegingen op Eurosport deze week in een stortvloed over ons heen komen met prachtige etappes uit de ronde van Turkije (in de Alpen zitten prachtige klimmen, maar dit was ook een verademing), en de ronde van Valencia alsmede de Brabantse Pijl (de favoriet wint niet altijd) gaat in Duivendrecht en omstreken ook een publieksvriendelijke wielerkoers los. Het thema is: gezellig meefietsen met de route van Coherente (Corona proof!).

De tour is op maandag 19 april en is met fietsoefeningen, dit voor een soepele start en praktisch advies over hoe je veilig kunt blijven doortrappen tot je 100ste! Een zeer welkome inspiratiesessie, net nu bekend is geworden dat er meer fietsslachtoffers zijn dan ooit. Komt natuurlijk door meer vrije tijd, meer mensen en meer fietsen en deels ook door de electronische fiets. Kan makkelijk zijn, maar deze schakelt ook wel eens een tandje te hoog.

Datum: maandag 19 april (bij slecht weer wordt het 26 april).

Tijd: 13:00 uur.

Startpunt: Dorpshuis (Dorpsplein).

Routes: 16km.

Eigen bijdrage: € 2.00 (voor iets te drinken en een gezonde snack).

Aanmelden: a.mohaboe@coherente.nl 

 

Organisatie: Coherente, Plus supermarkt, gemeente Ouder-Amstel, Fysiotherapie Duivendrecht en doortrappen (veilig fietsen tot je 100ste).


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.