×

De Bascule gaat verder als Levvel

20201112_125344.jpg

De Bascule gaat verder als Levvel


13 november, 2020 | 19:22 | 650 keer gelezen

Al sinds jaar en dag een begrip in Duivendrecht en de verre omtrek. De Bascule, het academisch centrum voor kinder- en jeugdpsychiatrie. Zeg maar ACD: Academisch Centrum Duivendrecht. Echter de naam gaat veranderen, beter is al veranderd. De Bascule en Spirit hebben de krachten gebundeld in Levvel. Het gebouw blijft vertrouwd in Duivendrecht (ACD?). De website van De Bascule is nog tot eind december in de lucht. De website van Levvel is reeds beschikbaar, onderstaand enkele teksten van de site van www.levvel.nl:

Welkom bij Levvel!
Eindelijk is het zover. Spirit en de Bascule zijn nu één organisatie: Levvel, de specialisten voor jeugd en gezin. Als één organisatie kunnen we jullie - kinderen, jongeren en (pleeg)gezinnen - nog beter op weg helpen. Zodat jullie met een stevige basis de toekomst tegemoet kunnen.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.