×

Diftar en Duivendrecht (1)

20210704_123424.jpg

Diftar en Duivendrecht (1)


6 juli, 2021 | 10:09 | 398 keer gelezen

In haar laatste nieuwsbrief gaat de stichting Vrienden van Duivendrecht in op de ontwikkelingen rondom Diftar (zie: Nieuwsbrief Vrienden van Duivendrecht).

Op de foto al een beeld van zoals we het niet wensen. Helaas zijn er meer beelden te vinden van vuil wat nu al langs de weg wordt gezet. Bij station van der Madeweg staat al meer dan een week een vuilniszak, gedumpt door iemand. Opvallende is, dit is nog een plek waar zo goed als dagelijks een schoonmaakteam actief is, en waar ook de gemeente regelmatig langs rijdt, laat staan burgers langskomen. Vraag is even of dit het te verwachten gedrag van burgers is, en of we dan voor elke situatie de gemeente moeten bellen (die dan uit Uithoorn moet komen om de zak op te halen). Het is een uitdaging om hier goed over na te denken.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.