×

Dorpshuis: het culturele en sportieve hart van Duivendrecht

20201115_110414.jpg

Dorpshuis: het culturele en sportieve hart van Duivendrecht


15 november, 2020 | 17:55 | 374 keer gelezen

Uiteraard kennen we in Duivendrecht een aantal plekken waar we cultureel en sportief terecht kunnen. Denk aan de Kleine Kerk en sportpark de Hoop. En eigenlijk valt sportpark Strandvliet ook binnen de omgeving van Duivendrecht. Maar je kunt toch wel stellen dat het Dorpshuis het culturele en sportieve hart van Duivendrecht is. De plaats waar je kunt volleyballen, turnen, schoolsporten, judo, badminton en meer. Meer is dan o.a. het sportieve cursusaanbod van www.coherente.nl

Daarnaast is er nogal wat cultuur verzameld in ons Dorpshuis. Zoals de activiteiten van de Muziekschool en het aanbod van de OBA Duivendrecht. Het aardige nu voor de bewoners van Duivendrecht is dat men vanuit het Dorpshuis binnen een aantal meters het complete aanbod op kaart heeft met een banner van de Muziekschool en de Fitkaart Zuidoost.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.