×

Duivendrecht: Stemmen in de Kleine Kerk

20210227_170815.jpg

Duivendrecht: Stemmen in de Kleine Kerk


7 maart, 2021 | 22:11 | 152 keer gelezen

De Kleine Kerk (1924) is een van de locaties waar de stemgerechtigde burgers van Duivendrecht hun stem kunnen uitbrengen. Normaal is dit in het bijgebouw, vanwege de ruimte is het dit keer in de kerk zelf. Normaal gesproken maakt de Protestantse Kerk Nederland (PKN) gebruik van de kerk, maar dit is fysiek alweer een jaar niet mogelijk. De Kleine Kerk wordt ook gebruikt voor culturele ontmoetingen van stichting Kleinoot, ook dat is momenteel helaas niet mogelijk. Daarnaast wordt de Kleine Kerk gebruikt voor de 4 mei herdenking, ook dat was het afgelopen, en naar verwacht ook het komende jaar, niet mogelijk. 

Maar met een stembiljet zijn de geselecteerde bewoners welkom op woensdag 17 maart in de Kleine Kerk. Naast de brievenbus, de kantine van CTO'70 en het Dorpshuis, een van de locaties om te stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2021.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.