×

Duivendrecht: derde COVID-19 Testlocatie

20210121_160240.jpg

Duivendrecht: derde COVID-19 Testlocatie


29 januari, 2021 | 20:12 | 278 keer gelezen

Grote vraag is hoe het vaccinatieprogramma gaat lopen. Er was in het najaar een prima ouverture met de afhandeling van de griepprik. Een goede aanpak van het Gezondheidscentrum Duivendrecht (waar nu ook de Fitkaart Duivendrecht op de schermen draait), de GGD en het Dorpshuis. Honderden dorpsbewoners konden in een heel snel tempo gevaccineerd worden tegen het reguliere griepvirus. Onbetrouwbare factor, zeker qua levering, ogen de farmaceuten. Janssen Leiden oogt nog de meest plausibele, komt in Q2 2021.

Maar voordat het zover is, kan en moet er nog getest worden. Naast het GGD Testcentrum in Zuidoost, de Amsterdamse Poort, zijn drie test-straten in Duivendrecht. Eentje bij halte van der Madeweg, een tweede bij de Office Center en een derde komen we tegen aan de H.J.E. Wenckebackweg t.o. bakkerij Amstelveld, zo bijna bij de Duivendrechtsekade, vanaf het pad Saturnus. Kans is groot dat er geen registratie plaats vindt in het GGD-systeem.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.