×

Duivendrecht gemobiliseerd voor griepprik (7 november)

20200601_110139.jpg

Duivendrecht gemobiliseerd voor griepprik (7 november)


2 november, 2020 | 08:08 | 105 keer gelezen

Een groot aantal burgers van Duivendrecht is opgeroepen om op zaterdag 7 november a.s. de griepprik te halen. De doelgroep is ca. 50+ en mensen met een onderliggende aandoening w.o. diabetes en patiënten met hart- en vaatziekten. De groep wordt in shifts verwacht op zaterdag 7 november, waarbij op alfabet een indeling is gemaakt. De start is vanaf 09:30 uur en duurt tot ca. 17:00 uur. Mensen die niet van deze gelegenheid gebruik kunnen maken, krijgen een herkansing op woensdag 11 november.

De mobilisatie oogt een oefening voor het corona vaccin, waarvan overigens nog geen datum bekend is. Ingewijden verwachten het vaccin in het eerste kwartaal van 2021.

Plaats van handeling voor de griepprik is het Dorpshuis. Oproep aan de kandidaten is om de corona-maatregelen te volgen. Tevens het verzoek om de bovenarm vrij te houden voor de toediening van de griepprik. Zie ook: griepprik


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.