×

Duivendrecht onderdeel van landelijke lock-down

IMG-20201214-WA0012.jpg

Duivendrecht onderdeel van landelijke lock-down


14 december, 2020 | 23:49 | 111 keer gelezen

Ook in Duivendrecht gelden uiteraard de recent afgekondigde maatregelen. Feitelijk betekent dit dat dinsdag de bibliotheek dicht is. De winkels die voedingsartikelen verkopen blijven open; horeca is op basis van afhalen en bezorgen en de markt mag nog steeds. Dit geldt ook voor bloemen en kerstbomen buiten verkopen. En de jeugd mag buiten samen sporten, personen boven > 18 jaar met max. 2 personen sporten en bewegen. Thuis mag je 2 personen ontvangen (> 13 jaar) en met kerst weer 3 personen. Stay Safe!

Ook de beide basisscholen in Duivendrecht gaan per woensdag dicht. Dit om het aantal beweeg- en contactmomenten te minimaliseren. De overige maatregelen starten vanaf dinsdag 15 december 00:00 uur. De Kerstvakantie wordt voor de leerlingen niet verlengd.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.