×

Duivendrecht: weer begaanbaar

20210208_161730.jpg

Duivendrecht: weer begaanbaar


11 februari, 2021 | 21:53 | 117 keer gelezen

Het dorp was met name zondag en maandag moeizaam begaanbaar. Wegen die nog dicht zaten, wandel- en fietspaden nog volop sneeuw, het was even lastig. Zeker de gemeente (DUO+) is hard aan het werk geweest om eerst te strooien en daarna te vegen. Opvallend was de slechte toegankelijkheid van het huurgedeelte van parkeerflat Venus. Menig voertuig glibberde de helling naar beneden sneller af, dan dat het opwaarts was gegaan. Gelukkig werden de hulptroepen van Eigen Haard in de loop van de dinsdag ingezet, zodat de voertuigen weer veilig geparkeerd kunnen worden. Speciaal rond de scholen werd dinsdag nog even geveegd. Gelukkig nog genoeg ruimte voor de sleetjes, die massaal als taxi's klaar stonden bij het uitkomen van de scholen. Bijzonder dat er nog steeds auto's naast de scholen worden geparkeerd, terwijl er toch echt een verbodsbord staat. Misschien iets voor de nieuew wijk agent, uiteindelijk gaat het om de veiligheid van de kinderen.

Al met al heeft Duivendrecht de eerste sneeuwstorm doorstaan, en naar verluid volgt na het weekend alweer dooi. Duivendrecht bevriest en Duivendrecht ontdooit.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.