×

Gemeentegids 2021

20210503_094659.jpg

Gemeentegids 2021


3 mei, 2021 | 13:54 | 88 keer gelezen

Ook in Duivendrecht is de nieuwe Gemeentegids bezorgd. De gids met interessante data uit de gemeente Ouder-Amstel. Uitgegeven door Akse Media bv (Den Helder). 

In de gids belangrijke telefoonnummers, van o.a. ziekenhuizen (genoemd wordt nog AMC, maar dat is toch al een tijdje geleden qua naam veranderd). De hoop is dan maar dat de telefoonnummers en andere gegevens nog kloppen. Wel netjes de nieuwe wethouder en gemeentesecretaris. Veel handige data in de gemeentegids. Maar nog geen DorpDuivendrecht, wat dan weet typisch Duivendrechtse berichten zijn. Wellicht een idee om dat ooit nog eens te bundelen.....

Mocht de gids niet op de deurmat zijn gevallen de afgelopen dagen en weken, in dat geval is de gids af te halen bij het gemeentehuis (en wellicht nog een stapeltje bij de Plus). De gids is overigens ook digitaal, zie website Ouder-Amstel.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.