×

Boek 'Historisch Duivendrecht': geanimeerde ruildag OBA

20240127_143744.jpg

Boek 'Historisch Duivendrecht': geanimeerde ruildag OBA


28 januari, 2024 | 01:26 | 99 keer gelezen

Het was zeker geen formeel moment, maar absoluut gezellig, humoristisch en geslaagd. Geslaagd in die zin dat er tientallen bewoners uit Duivendrecht op zaterdag even een kijkje bij de OBA kwamen nemen, en in de regel was er voor elke bezoeker wel weer een plaatje voor het boek 'Historisch Duivendrecht'.

En ook het inkijkboek van de bibliotheek (OBA Duivendrecht) is vol. De aanwezigen tussen 11:00 en 17:00 uur waren een bonte mix van ervaren en minder ervaren Duivendrechters. Het was een aangename kennismaking voor menig aanwezige. Ook vandaag weer verhalen achter de plaatjes (uitgegeven door PLUS Kamminga).

Menig spaarder is weer een stapje verder door deze informele ruildag, en vooral dank aan iedereen die zijn/haar plaatjes wilde delen (o.a. Diederik, GJ, Riekus, Jan, Peter en vele anderen). Er volgt nog een formele ruildag of middag. Maar bij de OBA kunnen altijd plaatjes worden ingeleverd die dan weer beschikbaar zijn voor andere spaarders, uiteraard zolang de voorraad van de dubbele plaatjes strekt.

Bij de foto's: diverse plaatjes gaan van hand tot hand.

20240127_123340.jpg
Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.