×

Hulde voor twee geweldige vrijwilligers van Zonnebloem Duivendrecht

IMG-20240408-WA0000.jpg

Hulde voor twee geweldige vrijwilligers van Zonnebloem Duivendrecht


9 april, 2024 | 14:35 | 167 keer gelezen

Begin dit jaar zijn Mies Wognum en Piet van der Vaart teruggetreden als bestuurslid van Zonnebloem Duivendrecht. Beide zijn meer dan 15 jaar bestuurslid van de afdeling geweest.

Piet was deze gehele periode een zeer gewaardeerde penningmeester. Voor ieder probleem wist hij wel een oplossing en hij is uitstekend met de financiën omgegaan. Mies was voor veel mensen van de Zonnebloem altijd een wijze steun en toeverlaat en zij heeft een grote rol gespeeld bij de organisatie van heel veel activiteiten voor onze gasten. Op hun eigen wijze hebben Mies en Piet altijd klaar gestaan voor hun medemens die het door beperkingen minder heeft getroffen.

Op 8 april is met een feestelijke lunch in café Frankendael in Amsterdam Watergraafsmeer stilgestaan bij hun afscheid van het afdelingsbestuur. Er werden veel waarderende woorden gesproken en beiden  ontvingen een mooi aandenken. Zonnebloem Duivendrecht is erg blij dat zowel Mies als Piet hebben aangegeven als vrijwilliger actief te blijven.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.