×

Hulp Belastingaangifte bij OBA Duivendrecht (02/04)

20240318_173242.jpg

Hulp Belastingaangifte bij OBA Duivendrecht (02/04)


30 maart, 2024 | 12:17 | 31 keer gelezen

Op dinsdag 2 april kunnen bewoners met vragen over de Belastingaangifte terecht bij de bibliotheek van Duivendrecht (OBA Duivendrecht) op het Dorpsplein. Studenten van de Hogeschool begeleiden mensen met vragen door het proces van Belastingaangifte (neem vooral de juiste papieren mee, kan ook digitaal). Onder het genot van een vers kopje koffie of thee wordt de aangifte dan met u doorgesproken. Een initiatief van de OBA (Openbare Bibliotheek Amsterdam, waar Duivendrecht en Ouderkerk onderdeel van zijn). In Duivendrecht zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Maak een afspraak via: Afspraak maken

Bij Vol=Vol is er nog een alternatief bij het Financieel Café op donderdagmiddag (14:00-16:00 uur, ook in het Dorpshuis).


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.