×

JammFM: overzicht Jammin'100 2023

jammfm.jpg

JammFM: overzicht Jammin'100 2023


8 januari, 2024 | 16:43 | 64 keer gelezen

Vele luisteraars uit Duivendrecht hebben afgelopen maand (en jaar) meegedaan aan het samenstellen van de favoriete 100 platen gerelateerd aan het lokale radiostation JammFM.nl. Ook uit Duivendrecht zijn de nodige Top 10's binnen gekomen die hebben geresulteerd in bijgaande 100 favoriete platen, de "Jammin'100".

Op nr. 1 dit jaar Luther Vandross ("Never too much"). Het aardige van deze Top 100 is dat niet bij voorbaat bekend is wie op nr. 1 staat. Het is een beetje zoals de mens, soms heb je meerdere favorieten en hangt het even van het momentum af welke plaat je op dat moment het meest raakt. Het aardige was nog dat een luisteraar uit Duivendrecht de prijsvraag won, de nieuwe dubbel LP van de SoulShow (Ferry Maat). Ingebracht tijdens het uurtje met DJ Eline (niet onbekend met en in Duivendrecht).

Jammin'100 2023 (overzicht)


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.