×

Kantine CTO'70: drie dagen democratisch hart van Duivendrecht

20210309_153125.jpg

Kantine CTO'70: drie dagen democratisch hart van Duivendrecht


9 maart, 2021 | 23:51 | 103 keer gelezen

De kantine van CTO'70 op sportpark de Hoop is volgende week drie dagen lang het democratische hart van Duivendrecht. Maar liefst drie dagen kunnen de burgers van Duivendrecht hun stem uitbrengen voor de Tweede Kamerverkiezingen 2021. Of de aroma's van verse koffiebonen en dampende krokettengeuren op maandag, dinsdag en woensdag zich weer eens zullen verspreiden rondom De Biesbosch gaat nog blijken; maar een weerzien met de kantine zal voor velen, zeker ook de ouderen, welkom zijn.

Ondertussen is het stembiljet voor de lokale regio in de bus gerold, waaruit blijkt dat 1 persoon uit Duivendrecht verkiesbaar is voor de landelijke verkiezingen, mw. Sylvana Simons, momenteel nog actief in de gemeenteraad van Amsterdam. Overigens is er nog een bewoner uit Ouderkerk ook verkiesbaar als kandidaat uit de gemeente.

Op maandag en dinsdag zijn de stemmers welkom die zich scharen in de door de RIVM omschreven risicogroepen in  de CTO'70 kantine.

Iets meer over CTO'70:

CTO’70 is een actieve vereniging uit Ouder-Amstel, spelend op sportpark De Hoop in Duivendrecht. Plezier in het spel, vriendschap en respect voor elkaar staan voorop. CTO’70 was tot voor kort een omnivereniging met ook volleybal en badminton. Beide sporten worden nu zelfstandig aangeboden in de sporthal op het Dorpsplein.

CTO’70 is een fusievereniging, voortgekomen uit TAVENU (Tot Aangename Verpozing En Nuttige Uitspanning) en de van origine Duivendrechtse club ODA (Op Doel Af). Destijds nog spelend in de huidige molenbuurt en als fusievereniging gestart op sportpark de Toekomst. Sinds 1998 speelt CTO’70 op sportpark de Hoop.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.