×

Lintjesregen in Duivendrecht 2021

lintje.jpg

Lintjesregen in Duivendrecht 2021


26 april, 2021 | 21:45 | 192 keer gelezen

Vandaag waren het de bloemen van burgemeester Joyce Langenacker, komende vrijdag volgt de formele overhandiging van het lintje, ofwel de lintjesregen in Duivendrecht. Vorig jaar (2020) kreeg Willem Smit (bekend van de stomerij en de lokale brandweer) een lintje opgespeld, dit jaar wederom twee heren uit Duivendrecht die uitverkoren zijn tot een lintje van Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Tot de decorandi van 2021 horen de heren Patrick Raken en Reinout Burgerjon. Zowel Patrick als Reinout zijn actief als vrijwilliger bij stichting Kansenet. Naast Taalcoach zijn ze begeleider van het Weekend College (met name begeleider van nieuwkomers). Zowel Reinout als Patrick zijn betrokken geweest bij de oprichting van stichting BELIRA te Ghana, nu alweer 10 jaar geleden. Door de stichting worden projecten ondersteund op het platteland van Ghana, zoals: een basisschool, voorschoolse opvang, klein internaat en Junior Highschool.

En goed voor de binding in de (Kruiden)buurt, zijn de heren actief bij de organisatie van de jaarlijkse Buurtbbq (nog onbekend of deze in 2021 door kan gaan).

Namens de redactie van DorpDuivendrecht de felicitaties voor beide heren. Fantastisch vrijwilligerswerk wat terecht bekroond is.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.