×

Nazorgteam spaaractie 'Historisch Duivendrecht' in actie

20240316_135625.jpg

Nazorgteam spaaractie 'Historisch Duivendrecht' in actie


16 maart, 2024 | 23:55 | 67 keer gelezen

Nog dagelijks zijn er tijdens de openingsuren van de bibliotheek (OBA Duivendrecht) bezoekers die nog dat ene plaatje zoeken, of soms nog een leeg boek komen halen. Vicky, afgelopen zaterdag namens de OBA aanwezig: "Er worden nog regelmatig restplaatjes van de spaaractie Historisch Duivendrecht afgegeven bij de balie van de bibliotheek. We zijn blij dat we met de ruilmomenten en de inkijk-exemplaren de bewoners van Duivendrecht hebben kunnen helpen". Via voorzitter Jopie Euwe is de stichting Oud-Duivendrecht (SOD), in contact gekomen met een aantal bewoners, die zich aangeboden hebben als nazorgteam. Eén van de taken is boeken inplakken. Boeken  die dan weer beschikbaar worden gesteld aan nieuwe inwoners van Duivendrecht, maar ook gaan er historische boeken naar bejaardenhuizen en wordt er nog gespaard op de basisscholen in Duivendrecht.

Het nazorgteam is nog met regelmaat actief, afgelopen zaterdag was er weer nazorg. En zo leeft het gevoel van de spaaractie nog even door in Duivendrecht. En is het de uitdaging om de aangename gezamenlijke sfeer en het samenzijn vol te houden en te continueren in het dorp.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.