×

Nieuw fietspad opnieuw aangelegd

20210618_122957.jpg

Nieuw fietspad opnieuw aangelegd


19 juni, 2021 | 21:46 | 113 keer gelezen

In het voorjaar hebben we bericht over het nieuw aangelegde fietspad vanaf de Venserpolder richting het fietsbruggetje bij CTO'70 en de Milieuwerf. Het bestaande pad was in het voorjaar netjes vernieuwd en verdeeld naar een fiets- en wandelpad. Wat schetst onze verbazing deze week dat de net nieuw aangelegde bovenlaag weer was verwijderd. Gelukkig was twee dagen later weer een nieuwe laag aangelegd met weer de verdeling fiets- en voetpad. Geen idee hoe en waarom, sommige wandelaars deden al de vergelijking met de Rijksstraatweg, die open gaat en weer dicht gaat en weer opengaat en dichtgaat. Het is nog niet eens de Duivendrechtse brug. 

Maar we kunnen weer netjes naar Zuidoost fietsen en wandelen, en <retour> uiteraard. Veel beweegplezier, zie ook: www.zuidoostbeweegt.nl 


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.