×

Open Monumentendag Duivendrecht 11 en 12 september

20210909_104337.jpg

Open Monumentendag Duivendrecht 11 en 12 september


10 september, 2021 | 10:28 | 76 keer gelezen

Komende zaterdag en zondag is er weer de jaarlijkse Open Monumentendag in Duivendrecht. De stichting Oud Duivendrecht is net als andere jaren actief geweest met de voorbereiding voor een programma, met daarin weer vele aspecten om het dorp beter te leren kennen. Zie: www.duivendrechtdestijds.nl

Op het programma o.a. een fiets- en wandeltocht. Hiervoor is de route af te halen bij Bakker Bloemen op het Dorpsplein (even een bloemetje halen en de instructies staan op de balie). Ook een heuse kwis om het dorp beter te leren kennen, hiervoor is dan ook weer de website van de stichting Oud-Duivendrecht handig. Daarnaast is er nog een speciale fietstocht langs de Urbanuskerken van Amstelland. De Urbanuskerk in Duivendrecht is zaterdagochtend open van 10:00 - 13:00 uur. En na de koffie op zondag kan een ieder terecht in de Kleine Kerk aan de Rijksstraatweg voor de 'Dag van de Muziek'.


Terug

 

 

Initiatief van DorpDuivendrecht.nl. Een onafhankelijk digitaal trefpunt voor de bewoners van Duivendrecht en ander geinteresseerden. De redactie van DorpDuivendrecht.nl heeft geen politiek, commercieel of ander belang bij dit digitale trefpunt. Puur opgezet om bewoners e.a. te informeren.